Vinduer og døre

Vinduer og døre

Står du overfor, at skulle skifte vinduer og døre i dit hus, så kan vi hjælpe dig. At skifte til nyt er en opgradering af dit hus, både i forhold til æstetik, men også for pengepungen. Derfor bør man betragte det som en investering. Hos Konstruktur har vi stor erfaring med udskiftning samt montering og sætter en ære i at finde en løsning, der passer lige netop til dit hus.

Hvorfor skifte?

Der kan flere årsager til, hvorfor det kan være en god idé at skifte vinduer og/eller døre. Praktiske såvel som æstetiske. Vinduer- og indgangspartier er f.eks. et meget afgørende element i det helhedsindtryk, som huset giver set udefra. Af mere praktiske grunde kan nævnes muligheden for energibesparelser, sikkerhed i forhold til indbrud samt støjreduktion. Vi er opmærksomme på alle disse ting, så vi sammen kan sørge for, at dit hus får lige nøjagtig de produkter, der er mest hensigtsmæssige og lever op til dine forventninger. Både når det kommer til æstetik og det praktiske.

Vedligeholdelsesarbejde

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er det vigtigt, at du er bekendt med det vedligeholdelsesarbejde der følger med. Ønsker du, at der er så minimal vedligehold som muligt, sætter det nogle begrænsninger i forhold til valg af materialer. Vælger du KonStruktur til dit projekt med at sætte nye vinduer og døre i dit hus, sørger vi for at gennemgå fordele i forhold og ulemper i forhold til dine ønsker. På den måde er du selv med til at sikre, at dine nye døre og vinduer får en så lang levetid som muligt.

Hvad koster det?

Hvad en udskiftning koster i lige præcis dit hus, afhænger af projektets omfang og hvilke materialer, der er tale om. Vi sørger naturligvis for, at du får et tilbud, inden vi sætter gang i arbejdet, så du er bekendt med omfanget af din investering.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at skifte vinduer og døre ud i dit hus. Du kan også udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!