Renovering af hus eller lejlighed

Bred vifte af stærke kompetencer

Bred vifte af stærke kompetencer

Står du overfor en renovering af hus eller lejlighed? Uanset om det er en mindre renovering eller en totalrenovering, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Konstruktur har vi mange års erfaring med renoveringer for både private og erhvervskunder. Vores byggefirma leverer kvalitetsresultater, som du kan have glæde af i mange år frem.

Med stærke kompetencer inden for renoveringer, fag-og hovedentrepriser, kan vi varetage enhver størrelse opgave. Vi har fokus på selv de mindste detaljer, så resultaterne bliver præcis, som du ønsker. Vores erfarne byggefirma dækker opgaver i Esbjerg og omegn. Lad os hjælpe dig med at stå for din renovering af hus eller lejlighed.

Byggeri er en tillidssag

Vores erfaring er, at vi skaber de bedste resultater ved renoveringer ved at have en tæt dialog med vores kunder. For os vægter vi tillid højt i vores samarbejde. Det er med til at sikre, at vi i fællesskab skaber de bedste resultater.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, der hjælper os med at skabe de bedste resultater af højeste kvalitet. Vores byggefirma sørger for at stå for hele processen fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder. Når du vælger os til din renovering af hus eller lejlighed, er du garanteret et holdbart og flot resultat ned til de mindste detaljer.

Kontakt vores eksperter i dag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din renovering? Vi står klar til at hjælpe dig. Vores dygtige fagfolk tilbyder kompetent vejledning, så du rådgives til netop den løsning, som imødekommer dine forventninger. Lad os hjælpe dig med din renovering, vi garanterer at du bliver glad og tilfreds med vores resultater. Kontakt os på telefon 22 70 93 07, eller send en mail til rlh@konstruktur.dk.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!