Erfaren bygningskonstruktør bruger sin store erfaring og kompetencer indenfor styring af projekter.

Konstruktur er stiftet af tømrer og bygningskonstruktør René Lagoni Hansen i sommeren 2021. Efter 28 år i byggebranchen var det tid til at etablere min egen forretning, hvor jeg kan bruge min store erfaring og kompetencer indenfor styring af projekter.

Jeg tager ansvar for alle dele af byggeprocessen. Jeg kan levere kvalitet i alle dele af byggeriet og altid med stor fokus på kundens ønsker og idéer.

Søger du et kompetent byggefirma til at styre byggeprocessen?

Konstruktur er det helt rigtige valg, hvis du søger et byggefirma med mange års erfaring indenfor især fag- og hovedentrepriser.
Med os som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, vil du opleve et byggefirma, der tager ansvar for alle processerne i byggeriet og med stor fokus på at kundens ønsker er i højsædet.

Konstruktur udvælger et hold af vores gode samarbejdspartnere, som hovedsageligt er lokale underentreprenører og hvor vi har et indgående kendskab til deres professionelle kompetencer, samt deres evne til at indgå i samarbejdet med byggeriets øvrige aktører.

Konstruktur sætter stor ære i høj faglighed og levering til tiden.

Lyder vi som det rette byggefirma til dit byggeprojekt? Vi tager gerne en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få udført dit byggeprojekt.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!