Nybyggeri

I gode hænder fra idé til hjem

Hvis du drømmer om at bygge nyt, er det altafgørende at finde et byggefirma, der har styr på både byggeprocesser og økonomien, At bygge et nyt hus er en stor beslutning og en spændende rejse. Med et nybyggeri får du muligheden for at skabe dit helt eget hjem, hvor du kan tilpasse design, materialer og indretning efter dine ønsker og behov. I hele den proces er Konstruktur en stærk spiller.

Hos Konstruktur hjælper vi med alt fra rådgivning og planlægning til opførelse af dit nye hjem. Vi har erfaring med at opføre både traditionelle og moderne huse, der opfylder alle dine ønsker – og naturligvis er bygget efter gældende love og regler.

Gratis møde

Netop fordi tillid er så vigtigt i forbindelse med byggeri, tilbyder vi et gratis møde. Her kan vi lære dig og dit projekt bedre at kende, inden du tager stilling til, om vi skal fortsætte dialogen og sammen skabe dit nye drømmehus.

Kontakt os i dag eller udfyld formularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Overskueligt og nemt nybyggeri

Vi ved, at et nyt hus er en stor investering. Derfor er det vigtigt for os, at du har tillid til, at vi er den rette samarbejdspartner for dig på dig byggeri. Derfor har vi stor fokus på at inddrage dig i byggeprocessen og samtidig gøre den så enkel og smidig som mulig. Det er vores erfaring, at et tæt samarbejde med kunden er altafgørende for, at alle er tilfredse, når byggeprojektet er afsluttet.

Transparent pris

Prisen for nybyggeri kan variere afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet. Vi vil altid give dig en klar og gennemsigtig oversigt over alle omkostninger, før byggeriet starter. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser undervejs.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!