Referencer

Tilbyg/renovering – Kirkegade

I Kirkegade har vi gennemført et renoveringsprojekt, der har givet nyt liv til eksisterende ejendom.

Nybyggeri – Skolegade

I Skolegade har vi hjulpet en god samarbejdspartner med et spændende nybyg af flere lejligheder.

Hovedentreprise – Præstebolig

Vi er stolte over at have bidraget til at genoplive denne præstebolig og skabe et hjem, der er mere end bare en bygning.

Byggestyring – Blåvand

I Blåvand har vi bistået bygherren med bygherrerådgivning.

Vinduer og døre – Vejle

Vores dygtige team af håndværkere har været fokuseret på hver eneste detalje, fra nøjagtige målinger til præcis montering og sikring af tætte tætningsløsninger. Resultatet er et hjem, der nu nyder godt af forbedret lysindfald, ventilation og isolering, samtidig med at det udstråler en forfinet elegance.

Renovering af garager – EAB

Vi har haft fornøjelsen af at udføre et garage-renoveringsprojekt, som er blevet forvandlet til et funktionelt og stilfuldt område, der passer perfekt til vores kundes behov.

Om- og tilbygning – Skousen og Eventyrsport

Vi har gennemført et om- og tilbygningsprojekt for Skousen og Eventyrsport både indvendigt samt udvendigt.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!