Tilbygning efter dine behov

Vi realiserer dine drømme

Har du behov for ekstra plads?

Har du brug for mere plads i din ejendom? Har du overvejet en tilbygning? Ens behov og krav til sit hus og bolig ændrer sig ofte over tid. Der kan opstå behov for at udvide eller ombygge dine eksisterende rammer. Konstruktur er din lokale tømrermester, der kan hjælpe dig med din tilbygning eller ombygning. Vi har mange års erfaring med at udføre en flot og funktionel tilbygning hos alt fra huse, lejligheder til både private og erhverv.

Lad os varetage din tilbygning

En tilbygning til dit hus kan give dig den ekstra plads, som du har behov for og gøre dit hus mere funktionelt. Vi kan forestå processen fra udfærdigelse af tegninger, indhentning af tilladelser og til færdigt byggeri. Alt bliver naturligvis lavet efter gældende love og regler. Du kan trygt stole på os, når vi står for din tilbygning.

Hvad din nye tilbygning til dit hus koster, afhænger af opgavens omfang, valg af materialer og meget mere. Med os som din samarbejdspartner, er du sikret en stærk partner, der kommer med en gennemsigtig tilgang Det gør at du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser, når du står overfor at skulle have lavet en tilbygning eller renovere dit hus.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Lad os hjælpe med at skabe en tilbygning, som matcher netop dine behov og ønsker. For os er det vigtigt, at du modtager et færdigt resultat, som du bliver glad og tilfreds med. Vi tilbyder professionel rådgivning fra A-Z, for at sikre at vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning til din tilbygning. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Kontakt os på telefon 22 70 93 07, eller send en mail til rlh@konstruktur.dk.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!