Vi tilbyder

Tømrer- & byggefirma

Vi kører i hele Jylland, herunder især Esbjerg og trekantsområdet, samt på Sjælland.

Med os som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, vil du opleve et byggefirma, der tager ansvar for alle processerne i byggeriet og med stor fokus på at kundens ønsker er i højsædet.

Nybyggeri

Vi har mange års erfaring i at opføre huse fra bunden og vores kompetente og dygtige team af tømrere sikrer, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet.

Tilbyg / renovering

Med vores erfaring inden for renovering og ombygningsprojekter kan vi identificere potentielle udfordringer tidligt og sikre et godt resultat.

Hoved­entrepriser

Som hovedentreprenør er vores primære ansvar at lede og koordinere de forskellige fagentrepriser for at opnå det overordnede mål.

Tag

Vi har mange års erfaring i at opføre huse fra bunden og vores kompetente og dygtige team af tømrere sikrer, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet.

Vinduer/døre

Vi specialiserer os primært i at lægge nyt tag på private boliger, men udfører også tagarbejde for skoler, andelsforeninger og andre typer af erhvervskunder.

Erhverv

Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsbyggeri til erhvervskunder. Vi er specialiseret i kommercielle og industrielle bygninger med skræddersyet tilgang.

Sommerhuse

Vi hos Konstruktur har omfattende erfaring inden for byggeprojekter ved sommerhuse, som omfatter alt fra nybyggeri til mindre renoveringsprojekter.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!