Sommerhus

Vi bygger også sommerhuse

Er det blevet tid til at få lagt nyt tag på huset og leder du i den forbindelse efter professionel hjælp fra et tømrerfirma? Så står vi hos KonStruktur altid klar til at hjælpe med at sikre dig flot og veludført tagarbejde. Vi lægger hovedsageligt nyt tag på huse for private husejere, men udfører også tagarbejde for skoler, andelsforeninger og andre erhvervskunder.

Nybyggeri

Skal du bygge et nyt sommerhus, men er usikker på, hvordan du skal gribe det an, er du kommet til det rette sted. Hos Konstruktur kan vi påtage os forskellige roller – afhængigt af behov – og sammen få bygget din nye drømmebolig.

Udskiftning af døre og vinduer

Hvis din sommerresidens trænger til nye vinduer og døre, er du kommet til det rette sted. Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre i sommerhuse og forene det med husets oprindelige arkitektur. Her er vi meget opmærksomme på materialevalg og kan rådgive dig i forhold til, hvad der vil passe bedst til din bolig. Både når det kommer til æstetik men også de praktiske fordele, der er i at skifte gammelt ud med nyt.

Renovering

Trænger dit sommerhus til at blive renoveret, så kan vi hjælpe dig. Mange sommerhuse rummer en stor historie og affektionsværdi for deres ejere og udgør samtidig en lejeindtægt. Hos Konstruktur er vi meget opmærksomme på at skabe løsninger, der passer dine behov, bevarer sommerhusets ånd. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rette for dig så kontakt os endelig. Så gennemgår vi dit hus og finder den løsning, der passer bedst for dig.

Tilbygning

Har du brug for mere plads og ønsker en tilbygning, så kan vi også hjælpe dig. Er dit hus af ældre dato, kan det være vanskeligt at forene og samtidig bevare historien i det nuværende. Hos Konstruktur arbejder vi altid med respekt for opgaven og formår at forene nyt med ældre.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!