Hovedentrepriser

Hovedentrepriser

Konstruktur er en stærk spiller i styringen af hovedentrepriser. Vi er altid klare i kommunikationen og vægter det gode samarbejde med underentreprenørerne højt. Det gør os i stand til at arbejde målrettet og effektivt med opgaven.
Som hovedentreprenør er det vores fornemmeste opgave at disponere og styre de underliggende fagentrepriser hen mod det overordnede mål: At skabe et byggeri af højeste kvalitet.

Uanset entrepriseformen skabes byggeri af mennesker. Vores store erfaring fra hovedentrepriser gør, at vi forstår vores kunders behov, så vi kan levere en samlet og tilfredsstillende løsning hver gang. Det slår os ikke ud af kurs, hvis kundens ønsker udvikler sig undervejs.

Samarbejdspartnere

Konstruktur udvælger et hold af vores gode samarbejdspartnere, der hovedsageligt består af lokale underentreprenører. Det betyder, at vi har indgående kendskab til deres professionelle kompetencer, samt deres evne til at indgå i samarbejdet med byggeriets øvrige aktører.

Byggeri er en tillidssag

Lyder vi som det rette byggefirma til dit byggeprojekt? Vi tager gerne en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at få udført dit byggeprojekt. Kontakt os i dag eller udfyld formularen her på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!