Store fagentrepriser

Konstruktur – en pålidelig partner

Er det blevet tid til at få lagt nyt tag på huset og leder du i den forbindelse efter professionel hjælp fra et tømrerfirma? Så står vi hos KonStruktur altid klar til at hjælpe med at sikre dig flot og veludført tagarbejde. Vi lægger hovedsageligt nyt tag på huse for private husejere, men udfører også tagarbejde for skoler, andelsforeninger og andre erhvervskunder.

Byggeri til aftalt tid

Hos Konstruktur er vi eksperter i koordinering og styring af større fagentrepriser med flere store projekter i ryggen. Vores erfaring tæller kommunale såvel som private projekter.

I vores tilgang til projektstyring har vi stor fokus på kvalitet, tid og økonomi. Vi er knivskarpe på deadlines, forstået på den måde, at vi er dygtige til at inddrage de enkelte underentreprenører, så tingene bliver færdige til aftalt tid.

Vi kan dække en bred vifte af områder og har et omfattende netværk af gode samarbejdspartnere, som vi kan bringe i spil til lige præcis dit projekt.

Fordi byggeri er en tillidssag

Uanset om du har brug for at bygge et nyt stort industrielt anlæg, renovere en offentlig bygning eller opføre et stort boligkompleks, kan du stole på, at Konstruktur vil levere en pålidelig og professionel løsning. Vores erfaring er, at vi skaber de bedste resultater i tæt samarbejde med vores kunder. Har du et projekt, som du gerne vil have vores øjne på, så må du endelig kontakte os. Du kan også udfylde formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tag ikke os på ordet

Det siger vores kunder

Tømrerarbejdet fra Konstruktur har været topklasse! De overgik mine forventninger, og mit projekt ser bare fantastisk ud. De har virkelig styr på deres håndværk!

Vi havde hele vejen igennem en god dialog. Allerede ved tilbudsgivningen var der professionel rådgivning og hurtig levering af tilbud ud fra mine ønsker til projektet. Under projektet var kommunikationen og samarbejdet med den udførende tømrersvend helt i top – man bliver aldrig efterladt i uvished, men derimod hele tiden orienteret om projektet! De lyttede til mine idéer og var yderst ærlige i rådgivningen, således vi sammen sikrede det bedst mulige resultat.

Hvis nogen spørger mig efter en god tømrer, så peger jeg direkte på Konstruktur. De er pålidelige, dygtige og leverer bare varen. Jeg har allerede anbefalet dem til mine venner og familie.

Fantastisk håndværk, super service og tillidsvækkende. Konstruktur leverede ikke bare, de imponerede virkelig! Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for deres hårde arbejde! Alt i alt, tak til Konstruktur for deres fantastiske arbejde. De gjorde hele processen både god og problemfri. Jeg ville helt sikkert vælge dem igen til fremtidige projekter!

Arbejdet har i høj grad imødekommet vores forventninger. Høj kvalitet og god kommunikation.

Vi har kun godt at sige omkring kommunikation og aftaler. Alle aftaler er holdt og der bliver kommunikeret hurtigt, ordentligt og hyppigt.

Vi vil klart anbefale alle at benytte Konstruktur. God kvalitet i arbejdet, ordentlig og god kommunikation og konkurrencedygtige priser.

Kvalitet, ordentlighed og tillid.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt
– typisk indenfor 24 timer.

Søger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet?

Mangler du den rette fagmand til at udføre dine tømrer- og snedkeropgaver, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du finder vores tømrerfirma i Esbjerg, hvorfra vi bl.a. udfører opgaver i Billund, Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og i Vejle. Vi ser frem til at høre fra dig!